A növényi ízek szakértőjeként fontosnak tartjuk, hogy a Vénusz sütő- és kenőmargarinok
széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő változatot. Akár egy finom
szendvicset, akár egy jól bevált süteményt, vagy épp egy különleges finomságot készítesz,
a Vénusz margarinokra mindig számíthatsz!
Legtöbb termékünk tisztán növényi alapú, azaz nem tartalmaz tejet, tejzsírt, tejcukrot,
tejfehérjét, tejport és egyéb tejszármazékot. Fontosnak tartjuk környezetünk védelmét,
így a 450 g kiszerelésű Vénusz kenőmargarin csomagolásának műanyag csészéje 94%-ban
újrahasznosított műanyagból készül, ráadásul a csészéről leválasztható papírbevonat és a
megtisztított csésze szelektíven gyűjthető!
Fedezd fel termékeinket, keresd őket a boltok polcain!
A Vénusz margarinokhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.
BővebbenKülönleges vanília ízével, magas (80%) zsírtartalma révén ritka termék a piacon.
Bővebben60% zsírtartalmú kenőmargarin.
A Vénusz+ Zabos kenőmargarinban a zab selymes íze és a növényi olajok lágy keveréke találkozik. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.
BővebbenMargarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%).
A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.
BővebbenMargarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 55% (növényi olajok és zsírok: 49,5%, tejzsír: 5,5%)
A Vénusz+ Valódi Vajas, Sós keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas, Sós már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.
Bővebben50% zsírtartalmú kenőmargarin.
A Vénusz+ Magvas kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat.
A Vénusz+ Magvas kenőmargarin omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek beviteléhez a termék fogyasztása a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként járul hozzá.
BővebbenHáromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60%
A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.
BővebbenHáromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60%
A jódozott sóval készült Vénusz Jódozott Sós kenőmargarint azoknak ajánljuk, akik az intenzív és a karakteres ízvilágot részesítik előnyben.
A Vénusz Jódozott Só margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.
BővebbenHáromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60%
A Vénusz Omega kenőmargarin az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak megfelelő arányával járul hozzá a szervezet számára esszenciális zsírsavak változatos étrendbe történő beépítéséhez.
A Vénusz Omega margarinoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.
Bővebben32% zsírtartalmú margarin.
A Vénusz Light Vajízű margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.
Bővebben32% zsírtartalmú margarin.
A Vénusz Light Sós margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.
BővebbenFélzsíros margarin. Zsírtartalom: 40%
A Vénusz Light Multivitamin margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.
Három adag (30 g) Vénusz Light Multivitamin kenőmargarin fogyasztása fedezi a felnőttek számára ajánlott napi B1-(tiamin), B2-(riboflavin), B6-, B9- (folsav), B12, D- és E-vitamin-szükséglet 45%-át és az A-vitamin-szükséglet 38%-át.
Bővebben
Sikeres regisztráció