A növényi ízek szakértőjeként fontosnak tartjuk, hogy a Vénusz sütő- és kenőmargarinok széles választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő változatot. Akár egy finom szendvicset, akár egy jól bevált süteményt, vagy épp egy különleges finomságot készítesz, a Vénusz margarinokra mindig számíthatsz!

Legtöbb termékünk tisztán növényi alapú, azaz nem tartalmaz tejet, tejzsírt, tejcukrot, tejfehérjét, tejport és egyéb tejszármazékot. Fontosnak tartjuk környezetünk védelmét, így a 450 g kiszerelésű Vénusz kenőmargarin csomagolásának műanyag csészéje 94%-ban újrahasznosított műanyagból készül, ráadásul a csészéről leválasztható papírbevonat és a megtisztított csésze szelektíven gyűjthető!

Fedezd fel termékeinket, keresd őket a boltok polcain!

Sütőmargarinok

Vénusz Natúr Sütőmargarin 250 g

Laktózmentes

A Vénusz margarinokhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

Vénusz Vajízű Sütőmargarin 250 g

Laktózmentes
A Vénusz Vajízű Sütőmargarint elsősorban sütéshez, édes vagy sós sütemények készítéséhez; valamint azoknak a családoknak ajánljuk, akik a tradicionális ízeket és a növényi alapú termékeket kedvelik.  Bővebben

Vénusz Vaníliaízű Sütőmargarin 250 g

Laktózmentes

Különleges vanília ízével, magas (80%) zsírtartalma révén ritka termék a piacon.

Bővebben

Vénusz+ Zabos 450 g

60% zsírtartalmú kenőmargarin.

A Vénusz+ Zabos kenőmargarinban a zab selymes íze és a növényi olajok lágy keveréke találkozik. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.

Bővebben

Vénusz+ Valódi Vajas 450 g

Valódi vajat tartalmaz

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%).

A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Bővebben

Vénusz+ Valódi Vajas, Sós 450 g

Valódi vajat tartalmaz

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 55% (növényi olajok és zsírok: 49,5%, tejzsír: 5,5%)

A Vénusz+ Valódi Vajas, Sós keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas, Sós már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Bővebben

Vénusz+ Magvas 180 g

50% zsírtartalmú kenőmargarin.

A Vénusz+ Magvas kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat.

A Vénusz+ Magvas kenőmargarin omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek beviteléhez a termék fogyasztása a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként járul hozzá.

Bővebben

Vénusz Natúr 450 g

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60%

A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

Vénusz Jódozott Sós 450 g

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60%

A jódozott sóval készült Vénusz Jódozott Sós kenőmargarint azoknak ajánljuk, akik az intenzív és a karakteres ízvilágot részesítik előnyben.

A Vénusz Jódozott Só margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

Vénusz Omega 450 g

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60%

A Vénusz Omega kenőmargarin az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak megfelelő arányával járul hozzá a szervezet számára esszenciális zsírsavak változatos étrendbe történő beépítéséhez. 

A Vénusz Omega margarinoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

Vénusz Light Vajízű 450 g

32% zsírtartalmú margarin.

A Vénusz Light Vajízű margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

Vénusz Light Sós 450 g

32% zsírtartalmú margarin.

A Vénusz Light Sós margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Bővebben

Vénusz Light Multivitamin 450 g

Félzsíros margarin. Zsírtartalom: 40%

A Vénusz Light Multivitamin margarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Három adag (30 g) Vénusz Light Multivitamin kenőmargarin fogyasztása fedezi a felnőttek számára ajánlott napi B1-(tiamin), B2-(riboflavin), B6-, B9- (folsav), B12, D- és E-vitamin-szükséglet 45%-át és az A-vitamin-szükséglet 38%-át. 

Bővebben

Kenj egy szelet mosolyt!

Amit a margarinról dióhéjban tudni érdemes