Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

Snidlinges tonhalkrém

Finoman krémes, közben kicsit füstös. Szuperegyszerű tonhalkrém receptünk gyors vacsorának is tökéletes!

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

285

Allergének

Hal

Szezámmag

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 140 g Vénusz Klasszik Kenőmargarin
  • 160 g konzerv tonhal
  • fél citrom leve
  • 2 kk őrölt füstölt paprika
  • 30 g friss snidling
  • 2 ek szezámmag
  • 1 bagett

Elkészítés

  1. Csepegtessük le a tonhal konzerv levét.
  2. A snidlinget vágjuk apróra.
  3. Nagy keverőedényben keverjük krémesre a Vénusz Klasszik Kenőmargarint a tonhallal. Adjuk hozzá a füstölt paprikát, facsarjuk bele a fél citrom levét, majd hintsük meg az egészen apróra vágott snidlinggel. Keverjük újra!
  4. Tálaljuk friss bagettel, kevés szezámmaggal és snidlinggel.




Elkészítési tipp

Konyhai aprítógépben is elkészíthetjük, de habverővel is krémesre tudjuk keverni.

Frissen őrölt rózsaborssal is ízesíthetjük!

Apróra vágott kapribogyóval is nagyon finom.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

903 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Snidlinges tonhalkrém

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Csepegtessük le a tonhal konzerv levét.
  2. A snidlinget vágjuk apróra.
  3. Nagy keverőedényben keverjük krémesre a Vénusz Klasszik Kenőmargarint a tonhallal. Adjuk hozzá a füstölt paprikát, facsarjuk bele a fél citrom levét, majd hintsük meg az egészen apróra vágott snidlinggel. Keverjük újra!
  4. Tálaljuk friss bagettel, kevés szezámmaggal és snidlinggel.





Elkészítési tipp

Konyhai aprítógépben is elkészíthetjük, de habverővel is krémesre tudjuk keverni.

Frissen őrölt rózsaborssal is ízesíthetjük!

Apróra vágott kapribogyóval is nagyon finom.