Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

Fetás tészta szárított paradicsomos zöldségkrémmel

Néha a legegyszerűbb dolgok a legfinomabbak. Ezt a tésztaételt egy jénai és egy villa segítségével összedobhatod! 

Elő- és elkészítési idő

5 + 30 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~920 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
  2. Kenjünk ki egy hőálló üvegtálat vagy tepsit pár kanálnyi Vénusz PLUSZ Fokhagymás Fűszerolajjal. Terítsünk el benne egy üveg Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet, majd forgassuk össze a feldarabolt fekete olajbogyóval és az egészben hagyott, mosott koktélparadicsommal.
  3. Helyezzünk rá egy feta sajtot egészben, majd őröljünk rá borsot. Tegyük az előmelegített sütőbe, és 25-30 perc alatt süssük készre. 
  4. Forraljunk bőséges mennyiségű, enyhén sózott vizet, majd adjuk hozzá a farfalle tésztát, és főzzük készre a csomagoláson jelzett idő alatt. Szűrjük le.
  5. Ha megpirult a feta sajt, villával zúzzuk össze és keverjük össze a szósszal. Adjuk hozzá a tésztát, majd forgassuk össze.
  6. Tálaljuk friss bazsalikommal.

Elkészítési tipp

Más tésztával is elkészíthetjük!

Öntsünk sütés előtt a feta sajtra is Vénusz PLUSZ Fűszerolajat!

Grill fokozaton is elkészíthetjük a sütőnkben.

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Szárított paradicsommal és vörös áfonyával

Az új szárított paradicsomos és vörös áfonyás Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel az év bármely fogását nyári ízekbe öltöztetheted! Termékünk 100%-ban növényi alapú, emellett élelmirost-forrás, illetve mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől is mentes.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

903 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Fetás tészta szárított paradicsomos zöldségkrémmel

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra.
  2. Kenjünk ki egy hőálló üvegtálat vagy tepsit pár kanálnyi Vénusz PLUSZ Fokhagymás Fűszerolajjal. Terítsünk el benne egy üveg Vénusz PLUSZ Zöldségkrémet, majd forgassuk össze a feldarabolt fekete olajbogyóval és az egészben hagyott, mosott koktélparadicsommal.
  3. Helyezzünk rá egy feta sajtot egészben, majd őröljünk rá borsot. Tegyük az előmelegített sütőbe, és 25-30 perc alatt süssük készre. 
  4. Forraljunk bőséges mennyiségű, enyhén sózott vizet, majd adjuk hozzá a farfalle tésztát, és főzzük készre a csomagoláson jelzett idő alatt. Szűrjük le.
  5. Ha megpirult a feta sajt, villával zúzzuk össze és keverjük össze a szósszal. Adjuk hozzá a tésztát, majd forgassuk össze.
  6. Tálaljuk friss bazsalikommal.

Elkészítési tipp

Más tésztával is elkészíthetjük!

Öntsünk sütés előtt a feta sajtra is Vénusz PLUSZ Fűszerolajat!

Grill fokozaton is elkészíthetjük a sütőnkben.