Kéksajtos csicseriborsókrémes szendvics szőlővel

Ha az őszt egy tányérra pakolhatnánk, ez a szendvics tökéletes példája lenne: kéksajt, szőlő és csicseriborsókrém.


Elő- és elkészítési idő

5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 340 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Pirítsuk meg a barnakenyér szeleteket.
  2. Halmozzunk rá pár kanállal a Vénusz PLUSZ Zöldségkrémből.
  3. Tegyünk pár szelet kéksajtot és magozott szőlőt a szendvicsre, majd hintsük meg napraforgómaggal.

Elkészítési tipp

Pár salátalevéllel is díszíthetjük a szendvicset.

Körtével és fügével is nagyon finom.

Akár bele is keverhetjük a morzsolt kéksajtot a Vénusz PLUSZ Zöldségkrémbe!

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Csicseriborsóval, borssal és fekete köménnyel

Krémünkben a csicseriborsó borssal és fekete köménnyel való különleges találkozása adja az elkészített ételek lelkét. A termék 100%-ban növényi alapú, ráadásul élelmirost-forrás is egyben, emellett mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

894 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Kéksajtos csicseriborsókrémes szendvics szőlővel

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Pirítsuk meg a barnakenyér szeleteket.
  2. Halmozzunk rá pár kanállal a Vénusz PLUSZ Zöldségkrémből.
  3. Tegyünk pár szelet kéksajtot és magozott szőlőt a szendvicsre, majd hintsük meg napraforgómaggal.

Elkészítési tipp

Pár salátalevéllel is díszíthetjük a szendvicset.

Körtével és fügével is nagyon finom.

Akár bele is keverhetjük a morzsolt kéksajtot a Vénusz PLUSZ Zöldségkrémbe!