Sárgadinnyés-fetás rukkolasaláta

Egy falat nyár, amiben a zamatos dinnye és a sós feta a főszereplő.

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 360 Kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

1. Mossuk meg a rukkolát, majd szárítsuk is le.
2. Forgassuk össze a 2-3 cm-es kockákra darabolt sárgadinnyével, feta sajttal, valamint a megmosott és felaprított paradicsommal. 
3. Öntsünk rá 3 evőkanál Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajat, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd keverjük össze. Tálaljuk azonnal, kevés friss bazsalikommal!

Elkészítési tipp

Sárgadinnye helyett mézdinnyét is használhatunk.

Keverjünk a salátához pár csepp citromot is!

Tökmaggal vagy napraforgó maggal is dúsíthatjuk a salátát.

Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolaj

Első préselésű finomított repceétolaj rozmaringos, oregánós és bazsalikomos fűszerezéssel.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

892 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Sárgadinnyés-fetás rukkolasaláta

Hozzávalók

Elkészítés

1. Mossuk meg a rukkolát, majd szárítsuk is le.
2. Forgassuk össze a 2-3 cm-es kockákra darabolt sárgadinnyével, feta sajttal, valamint a megmosott és felaprított paradicsommal. 
3. Öntsünk rá 3 evőkanál Vénusz PLUSZ Zöldfűszeres Fűszerolajat, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd keverjük össze. Tálaljuk azonnal, kevés friss bazsalikommal!

Elkészítési tipp

Sárgadinnye helyett mézdinnyét is használhatunk.

Keverjünk a salátához pár csepp citromot is!

Tökmaggal vagy napraforgó maggal is dúsíthatjuk a salátát.