894 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A sült csirkeszárnyat nem lehet megunni és mindenki szereti! Most egy fantasztikus padlizsános mártogatóssal tálaljuk!
10 + 10 + 30 perc
közepes
6 fő
~ 630 Kcal
A csirkeszárnyhoz:
A mázhoz:
A mártogatóshoz:
Forgassuk szezámmagba az elkészült csirkeszárnyakat.
Házi majonézzel is elkészíthetjük: keverjük el egy tojássárgáját egy kiskanálnyi mustárral, cukorral, sóval. Óvatosan, folyamatos keverés mellett, cseppenként adagolva öntsünk hozzá 1 dl Vénusz 100% napraforgó-étolajat. Keverjük folyamatosan öntés közben, hogy krémes majonézt kapjunk. Végül adjuk hozzá egy fél citrom levét!
Dobjunk 1-2 csillagánizst az előfőzéshez használt főzővízbe!
TOVÁBBI RECEPTEK |
894 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció