Hamburger szárított paradicsomos zöldségkrémmel

Ideje feldobni a megszokott hamburgerünket. A trükk: szaftos hús és csodás zöldségkrém szárított paradicsommal! 

Elő- és elkészítési idő

5 + 10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~ 850 Kcal

Allergének

Glutén

Mustár

Szója

Tej és tejszármazékok

Zeller

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

A húspogácsához:

  • 2 ek Vénusz 100% napraforgó-étolaj
  • 400 g darált marhahús
  • 1 tk só
  • 1 ek tökmagolaj
  • 1 tk szójaszósz
  • 5 dkg parmezán
  • 1 kk mustár
  • 2-3 csavarás frissen őrölt bors


A hamburgerhez:

  • 2-3 adag cheddar sajt



Elkészítés

  1. Nagy keverőedényben gyúrjuk össze a darált marhahúst a lereszelt parmezánnal, tökmagolajjal, szójaszósszal, sóval, borssal, mustárral. Formázzunk 2-3 cm vastag húspogácsákat belőle.
  2. Nagy serpenyőben hevítsünk közepes hőfokon egy kevés 100% Vénusz napraforgó-étolajat. Amint elég forró, tegyük a húspogácsákat a serpenyőbe. Kíméletesen, lassan pirítsuk le az egyik oldalát 2-3 perc alatt, ha már lepirult, akkor fordítsuk meg. Tegyük rá a szeletelt sajtot, majd süssük készre további 2-3 perc alatt.
  3. Pirítsuk meg a félbe vágott pékárut, majd kenjük meg vastagon Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel. Helyezzünk rá pár levél mosott bébispenótot, majd a sajtos húspogácsát, végül pár szelet uborkát és újra a pékárut.

Elkészítési tipp

Halmozzunk kedvünk szerint minél több sajtot a húspogácsára!

Vigyázzunk a hús sütésekor, ne süssük túl, mert akkor kiszárad.

Keverjünk a húspogácsához kevés lepirított, nagyon apróra vágott hagymát.

Vénusz PLUSZ Zöldségkrém Szárított paradicsommal és vörös áfonyával

Az új szárított paradicsomos és vörös áfonyás Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel az év bármely fogását nyári ízekbe öltöztetheted! Termékünk 100%-ban növényi alapú, emellett élelmirost-forrás, illetve mesterséges aromáktól, adalékanyagoktól és tartósítószertől is mentes.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

894 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Hamburger szárított paradicsomos zöldségkrémmel

Hozzávalók

A húspogácsához:


A hamburgerhez:

  • 2-3 adag cheddar sajt



Elkészítés

  1. Nagy keverőedényben gyúrjuk össze a darált marhahúst a lereszelt parmezánnal, tökmagolajjal, szójaszósszal, sóval, borssal, mustárral. Formázzunk 2-3 cm vastag húspogácsákat belőle.
  2. Nagy serpenyőben hevítsünk közepes hőfokon egy kevés 100% Vénusz napraforgó-étolajat. Amint elég forró, tegyük a húspogácsákat a serpenyőbe. Kíméletesen, lassan pirítsuk le az egyik oldalát 2-3 perc alatt, ha már lepirult, akkor fordítsuk meg. Tegyük rá a szeletelt sajtot, majd süssük készre további 2-3 perc alatt.
  3. Pirítsuk meg a félbe vágott pékárut, majd kenjük meg vastagon Vénusz PLUSZ Zöldségkrémmel. Helyezzünk rá pár levél mosott bébispenótot, majd a sajtos húspogácsát, végül pár szelet uborkát és újra a pékárut.

Elkészítési tipp

Halmozzunk kedvünk szerint minél több sajtot a húspogácsára!

Vigyázzunk a hús sütésekor, ne süssük túl, mert akkor kiszárad.

Keverjünk a húspogácsához kevés lepirított, nagyon apróra vágott hagymát.