Rozskenyér pirított sütőtökkel és parmezánchipsszel

Még hogy hús nélkül nem lehet jó szendvicset készíteni? Ez itt őszies a sütőtöktől, és nagyon ízes a parmezán chips-től. Nem lehet vele betelni!

Elő- és elkészítési idő

20p + 10p

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

6 fő

Kalória

310 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 210 fokra.
  2. Pucoljuk meg a sütőtököt, vágjuk centis-másfél centis kockákra, majd terítsük el egy sütőpapírral bélelt tepsin. Sózzuk enyhén! Tegyük az előmelegített sütőbe, és 15 perc alatt süssük készre.
  3. Reszeljük le a parmezánt és a cheddar sajtot is. Halmozzunk belőle kupacokat sütőpapírral bélelt tepsire, majd tegyük ezt is az előmelegített sütőbe. 8-10 perc alatt süssük készre, amíg megolvad a sajt, szétterül és elkezd pirulni.
  4. Kezdjük el összeállítani a szendvicset: Kenjük meg a rozskenyeret ízlés szerint Vénusz+ Zabos kenőmargarinnal, majd halmozzuk rá a sütőtök kockákat, salátát, parmezánchipset!

Elkészítési tipp

Pirított tökmaggal is nagyon finom!

Sajt chipszből készíthetünk többszörös adagot, szuper snack önmagában is :)

Más sajtokkal is kísérletezhetünk. Például edamiból is lehet chipszet készíteni!

Vénusz+ Zabos kenőmargarin

60% zsírtartalmú kenőmargarin. Az új Vénusz+ Zabos kenőmargarinban a zab selymes íze és a növényi olajok lágy keveréke találkozik. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

894 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Rozskenyér pirított sütőtökkel és parmezánchipsszel

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 210 fokra.
  2. Pucoljuk meg a sütőtököt, vágjuk centis-másfél centis kockákra, majd terítsük el egy sütőpapírral bélelt tepsin. Sózzuk enyhén! Tegyük az előmelegített sütőbe, és 15 perc alatt süssük készre.
  3. Reszeljük le a parmezánt és a cheddar sajtot is. Halmozzunk belőle kupacokat sütőpapírral bélelt tepsire, majd tegyük ezt is az előmelegített sütőbe. 8-10 perc alatt süssük készre, amíg megolvad a sajt, szétterül és elkezd pirulni.
  4. Kezdjük el összeállítani a szendvicset: Kenjük meg a rozskenyeret ízlés szerint Vénusz+ Zabos kenőmargarinnal, majd halmozzuk rá a sütőtök kockákat, salátát, parmezánchipset!

Elkészítési tipp

Pirított tökmaggal is nagyon finom!

Sajt chipszből készíthetünk többszörös adagot, szuper snack önmagában is :)

Más sajtokkal is kísérletezhetünk. Például edamiból is lehet chipszet készíteni!