Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

Céklás-fetás barnakenyér

A cékla nem csak szuper egészséges, hanem annyira gyönyörű színű, hogy még egy egyszerű szendvics is csodaszép lesz tőle. Feta sajttal bomba páros.

Elő- és elkészítési idő

30 + 10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

6 főre

Kalória

~ 250 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Főzzük puhára a céklákat 30 perc alatt, héjastól. Ha megpuhult, folyó víz alatt pucoljuk meg, hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük fel.
  2. Szeleteljük vékonyra a barnakenyeret, majd vágjuk 3 részre.
  3. Kenjük meg mindhármat a Vénusz+ Magvas kenőmargarinnal.
  4. Halmozzuk rá a kenyerekre a céklaszeleteket.
  5. Vágjunk 1x1 cm nagyságú kockákat a feta sajtból, szórjuk a szendvicsre, majd hintsük meg a szendvicseket vékonyra szelt újhagymával!

Elkészítési tipp

Ha csalni akarunk picit, mert nincs időnk, vegyünk már készre főzött céklát.

Ha nem ragaszkodunk a húsmentes verzióhoz, füstölt sonkát is pakolhatunk még a szendvicsre.

Pirítóson is nagyon finom.

Vénusz+ Magvas kenőmargarin

50% zsírtartalmú kenőmargarin. A Vénusz+ Magvas kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat. A Vénusz+ Magvas kenőmargarin omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek beviteléhez a termék fogyasztása a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként járul hozzá.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Céklás-fetás barnakenyér

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Főzzük puhára a céklákat 30 perc alatt, héjastól. Ha megpuhult, folyó víz alatt pucoljuk meg, hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük fel.
  2. Szeleteljük vékonyra a barnakenyeret, majd vágjuk 3 részre.
  3. Kenjük meg mindhármat a Vénusz+ Magvas kenőmargarinnal.
  4. Halmozzuk rá a kenyerekre a céklaszeleteket.
  5. Vágjunk 1x1 cm nagyságú kockákat a feta sajtból, szórjuk a szendvicsre, majd hintsük meg a szendvicseket vékonyra szelt újhagymával!

Elkészítési tipp

Ha csalni akarunk picit, mert nincs időnk, vegyünk már készre főzött céklát.

Ha nem ragaszkodunk a húsmentes verzióhoz, füstölt sonkát is pakolhatunk még a szendvicsre.

Pirítóson is nagyon finom.