Klubszendvics

A klubszendvics nem csak finom, de nagyon jól is néz ki, és szuper vendégváró.

Elő- és elkészítési idő

5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 560 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 6 db héj nélküli kenyér vagy toast kenyér
  • 2x 3 adag Vénusz Natúr kenőmargarin
  • 4 szelet Pannónia sajt
  • 4 szelet edami sajt
  • 4-5 db paradicsom (minél színesebb)
  • 8-10 db salátalevél
  • 12 szelet kígyóuborka

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a paradicsomokat és az uborkát is vékony szeletekre!
  2. Kenjük meg egy kenyérszelet Vénusz Natúr kenőmargarinnal! Egy szendvicshez 3 szelet kenyérre lesz szükség.
  3. Helyezzünk egy szelet kenyérre két salátalevelet, és néhány darabot a paradicsomkarikákból.
  4. Jöhetnek a sajtok: mindkét fajtából 1-1 szelet mehet a paradicsomrétegre.
  5. Tegyünk rá még egy szelet kenyeret, majd kenjük meg a tetejét újra a Vénusz Natúr kenőmargarinnal.
  6. Helyezzünk rá sorban az uborkaszeletekből is, majd ismét jöhet a kétféle sajt, erre pedig még egy réteg paradicsom!
  7. Zárjuk le a szendvicset a harmadik szelet kenyérrel, majd óvatosan vágjuk félbe!
  8. Tálaljuk élére állítva, hogy szépen látszódjanak a rétegek!

Elkészítési tipp

Ha csak előételnek szánjuk, akkor 4-be is vághatjuk az átlók mentén!

Tehetünk bele friss bazsalikomot is.

Bármilyen friss zöldséggel működik, például spenóttal, rukkolával, paprikával!

Vénusz Natúr

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

894 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Klubszendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk fel a paradicsomokat és az uborkát is vékony szeletekre!
  2. Kenjük meg egy kenyérszelet Vénusz Natúr kenőmargarinnal! Egy szendvicshez 3 szelet kenyérre lesz szükség.
  3. Helyezzünk egy szelet kenyérre két salátalevelet, és néhány darabot a paradicsomkarikákból.
  4. Jöhetnek a sajtok: mindkét fajtából 1-1 szelet mehet a paradicsomrétegre.
  5. Tegyünk rá még egy szelet kenyeret, majd kenjük meg a tetejét újra a Vénusz Natúr kenőmargarinnal.
  6. Helyezzünk rá sorban az uborkaszeletekből is, majd ismét jöhet a kétféle sajt, erre pedig még egy réteg paradicsom!
  7. Zárjuk le a szendvicset a harmadik szelet kenyérrel, majd óvatosan vágjuk félbe!
  8. Tálaljuk élére állítva, hogy szépen látszódjanak a rétegek!

Elkészítési tipp

Ha csak előételnek szánjuk, akkor 4-be is vághatjuk az átlók mentén!

Tehetünk bele friss bazsalikomot is.

Bármilyen friss zöldséggel működik, például spenóttal, rukkolával, paprikával!