Hoisin húsgolyós szendvics

A maradék húsgolyó legjobb felhasználása a szendvics, nem kell hozzá más, csak a fasírtgolyók, tojás és zöldségek, amiket szeretünk.

Elő- és elkészítési idő

5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 750 Kcal

Allergének

Glutén

Szezámmag

Szója

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 2 db buci vagy bagett
  • 2-3 ek Vénusz Natúr Kenőmargarin
  • 4-8 maradék hoisin húsgolyó
  • fél marék rukkola
  • fél kalifornia paprika
  • 2 db tojás
  • 6-9 db gyöngyhagyma

Elkészítés

  1. Forrásban lévő sózott vízben 10-12 perc alatt főzzük keményre a tojásokat, majd pucoljuk meg és szeleteljük fel. 
  2. Vágjuk ketté a pékárut.
  3. Ízlés szerint kenjük meg Vénusz Natúr Kenőmargarinnal.
  4. Halmozzuk rá a húsgolyót, a rukkolát, a csíkokra vágott kalifornia paprikát, majd a szeletelt kemény tojást is.
  5. Rejtsünk felezett gyöngyhagymákat is a szendvicsbe.
  6. Fogyasszuk jóízűen!

Elkészítési tipp

Célszerű ketté vágni a húsgolyókat, így nem gurulnak majd ki a szendvicsből evés közben.

Kedvünk szerint tehetünk a szendvicsbe további zöldségeket: retket, uborkát, salátát.

Ebédre is tökéletes!

Vénusz Natúr

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

894 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Hoisin húsgolyós szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forrásban lévő sózott vízben 10-12 perc alatt főzzük keményre a tojásokat, majd pucoljuk meg és szeleteljük fel. 
  2. Vágjuk ketté a pékárut.
  3. Ízlés szerint kenjük meg Vénusz Natúr Kenőmargarinnal.
  4. Halmozzuk rá a húsgolyót, a rukkolát, a csíkokra vágott kalifornia paprikát, majd a szeletelt kemény tojást is.
  5. Rejtsünk felezett gyöngyhagymákat is a szendvicsbe.
  6. Fogyasszuk jóízűen!

Elkészítési tipp

Célszerű ketté vágni a húsgolyókat, így nem gurulnak majd ki a szendvicsből evés közben.

Kedvünk szerint tehetünk a szendvicsbe további zöldségeket: retket, uborkát, salátát.

Ebédre is tökéletes!