Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

Házi salsa tortillaval

Az egyik legfrissebb, legmutatósabb saláta, amit ehetünk magában, tortillaval, de húsok mellé is tökéletes köret.

Elő- és elkészítési idő

20 + 5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

6 főre

Hozzávalók

A salsához:

Elkészítés

  1. Mossuk meg a paradicsomokat, majd vágjuk fel 6-8 mm-es kockákra. Tegyük egy szűrőbe, és hagyjuk lecsepegni.
  2. Nagy salátástálban keverjük össze a paradicsomot, az apróra vágott lilahagymát és a szintén apróra vágott jalapeño paprikát. Keverjünk hozzá feldarabolt, friss koriandert, egy lime levét, és locsoljuk meg Vénusz PLUSZ Citromos Fűszerolajjal. Sózzuk ízlés szerint.
  3. A tortilla lapokat vágjuk fel 8 részre, vegyünk elő egy serpenyőt, hevítsünk benne Vénusz 100% napraforgó-étolajat, majd süssük ízlés szerint ropogósra.
  4. Ezután már találhatunk is!

Elkészítési tipp

Készítsük el tálalás előtt 1 órával a salsát, hogy kicsit összeérjenek az ízek.

A kész salsa dobozban tárolva, légmentesen lefedve 2 napig megőrzi a hűtőben a minőségét.

Kiváló köret grill ételek mellé, vagy egyéb húsokhoz.

Vénusz PLUSZ Citromos Fűszerolaj

Első préselésű finomított repceétolaj citromos és bazsalikomos fűszerezéssel.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

897 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Házi salsa tortillaval

Hozzávalók

A salsához:

Elkészítés

  1. Mossuk meg a paradicsomokat, majd vágjuk fel 6-8 mm-es kockákra. Tegyük egy szűrőbe, és hagyjuk lecsepegni.
  2. Nagy salátástálban keverjük össze a paradicsomot, az apróra vágott lilahagymát és a szintén apróra vágott jalapeño paprikát. Keverjünk hozzá feldarabolt, friss koriandert, egy lime levét, és locsoljuk meg Vénusz PLUSZ Citromos Fűszerolajjal. Sózzuk ízlés szerint.
  3. A tortilla lapokat vágjuk fel 8 részre, vegyünk elő egy serpenyőt, hevítsünk benne Vénusz 100% napraforgó-étolajat, majd süssük ízlés szerint ropogósra.
  4. Ezután már találhatunk is!

Elkészítési tipp

Készítsük el tálalás előtt 1 órával a salsát, hogy kicsit összeérjenek az ízek.

A kész salsa dobozban tárolva, légmentesen lefedve 2 napig megőrzi a hűtőben a minőségét.

Kiváló köret grill ételek mellé, vagy egyéb húsokhoz.