Tormakrémes kalács tojással, sonkával

A tormából finom krémet készíthetünk, ami sokáig eláll, és kalácshoz tökéletes reggeli kence is lehet. 

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

6 főre

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

A tormakrémhez:

A kalács szendvicshez:

  • 6 szelet sonka 
  • 6 db főtt tojás 
  • 8 szelet sajt 
  • 12 szelet kalács 
  • retek és újhagyma 

Elkészítés

  1. Nagy keverőedényben keverjük egyenletesen krémesre a Vénusz Natúr Kenőmargarint a sajtkrémmel és a lereszelt tormával. 
  2. Halmozzuk a krémet a szeletelt kalácsra, majd állítsuk össze a szendvicsünket kedvünk szerint.

Elkészítési tipp

Főtt tojás helyett sózott, borsozott tükörtojással, vagy buggyantott tojással is remek íze lesz.

Pirítóssal, vagy pirított kaláccsal is nagyon finom.

A maradék tormakrém füstölt lazaccal is jó párosítás lehet.

Vénusz Natúr

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

895 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Tormakrémes kalács tojással, sonkával

Hozzávalók

A tormakrémhez:

A kalács szendvicshez:

Elkészítés

  1. Nagy keverőedényben keverjük egyenletesen krémesre a Vénusz Natúr Kenőmargarint a sajtkrémmel és a lereszelt tormával. 
  2. Halmozzuk a krémet a szeletelt kalácsra, majd állítsuk össze a szendvicsünket kedvünk szerint.

Elkészítési tipp

Főtt tojás helyett sózott, borsozott tükörtojással, vagy buggyantott tojással is remek íze lesz.

Pirítóssal, vagy pirított kaláccsal is nagyon finom.

A maradék tormakrém füstölt lazaccal is jó párosítás lehet.