Szalámis kifli kaporral és márványsajttal

Már alig várjuk, hogy jöjjön a jó idő, a szervezetünk meg egyre csak kívánkozik a friss zöldségek után. Míg megérkeznek az első fecskék, dobjuk fel friss fűszernövényekkel a szendvicseinket.

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 410 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a kifliket és kenjük meg Vénusz Valódi Vajjal Kenőmargarinnal. 

  2. Tegyük rá a szalámi szeleteket és a vékonyra szelt márványsajtot.

  3. Szórjuk meg kaporral.

Elkészítési tipp

Melegszendvicsként is nagyon finom.

Kapor helyett használhatunk friss bazsalikomot is.

Együk paprikával, paradicsommal: minél több a vitamin, annál jobb.

Vénusz+ Valódi Vajas

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%). A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

895 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Szalámis kifli kaporral és márványsajttal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a kifliket és kenjük meg Vénusz Valódi Vajjal Kenőmargarinnal. 

  2. Tegyük rá a szalámi szeleteket és a vékonyra szelt márványsajtot.

  3. Szórjuk meg kaporral.


Elkészítési tipp

Melegszendvicsként is nagyon finom.

Kapor helyett használhatunk friss bazsalikomot is.

Együk paprikával, paradicsommal: minél több a vitamin, annál jobb.