Tavaszi sonkás szendvics

Gyönyörű színes szendvicset készíthetünk, ha retekkel és petrezselyemmel dobjuk fel a jól megszokott sonkás-sajtos klasszikust. 

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

közepes

Költség

Mennyiség

2 főre

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felszeletelt kenyereket kenjük meg Vénusz Natúr Kenőmargarinnal.
  2. Helyezzük rá a sonkát és a sajtot a kenyérre, majd jöhetnek rá a szeletelt, főtt tojáskarikák.
  3. Végül következnek a retek szeletek, és a leveleire tépett petrezselyem.

Elkészítési tipp

Nagyon finom melegszendvicsként is, de a zöldségeket csak sütés után tegyük rá a kenyérre.

Használhatunk hozzá előre szeletelt, magos, teljes kiőrlésű kenyeret, ami kicsit nedvesebb is.

Tükörtojással is nagyon finom, mert a meleg tojás megolvasztja a sajtot.

Vénusz Natúr

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

894 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Tavaszi sonkás szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felszeletelt kenyereket kenjük meg Vénusz Natúr Kenőmargarinnal.
  2. Helyezzük rá a sonkát és a sajtot a kenyérre, majd jöhetnek rá a szeletelt, főtt tojáskarikák.
  3. Végül következnek a retek szeletek, és a leveleire tépett petrezselyem.

Elkészítési tipp

Nagyon finom melegszendvicsként is, de a zöldségeket csak sütés után tegyük rá a kenyérre.

Használhatunk hozzá előre szeletelt, magos, teljes kiőrlésű kenyeret, ami kicsit nedvesebb is.

Tükörtojással is nagyon finom, mert a meleg tojás megolvasztja a sajtot.