Háromsajtos szendvics

Dobjuk fel a nyárireggeliket az egyik legfinomabb elemózsiával, a három sajtos szendviccsel!

Elő- és elkészítési idő

5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kenjük meg Vénusz Light Vajízű kenőmargarinnal a toastkenyereket.
  2. Halmozzuk rá a háromféle sajtot.
  3. A sajtszeletek után pedig jöhet a vékonyra szelt kigyóuborka, a tetejére pedig még egy szelet toast kenyér.
  4. Kész is van!

Elkészítési tipp

Használjunk puha, nehezen morzsálódó toastkenyeret.

Kedvünk szerint variálhatunk a sajtokkal, és a szendvics emeleteivel is, sonkát is tehetünk bele!

Elkészíthetjük melegszendvicsként is egy szendvicssütőben!

Vénusz Light Vajízű

32% zsírtartalmú margarin. A Vénusz Light Vajízű kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

890 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Háromsajtos szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kenjük meg Vénusz Light Vajízű kenőmargarinnal a toastkenyereket.
  2. Halmozzuk rá a háromféle sajtot.
  3. A sajtszeletek után pedig jöhet a vékonyra szelt kigyóuborka, a tetejére pedig még egy szelet toast kenyér.
  4. Kész is van!

Elkészítési tipp

Használjunk puha, nehezen morzsálódó toastkenyeret.

Kedvünk szerint variálhatunk a sajtokkal, és a szendvics emeleteivel is, sonkát is tehetünk bele!

Elkészíthetjük melegszendvicsként is egy szendvicssütőben!