„Nyáron laktózmentesen hódítok” Csupaáfonyás brownie

Áfonya, málna, ribizli. Bármelyikből fantasztikus brownie süthető, hiszen a csoki és a fanyarabb bogyós gyümölcsök nagyon jól passzolnak egymáshoz.

Nehézségi szint

közepes

Költség

Mennyiség

12 fő

Kalória

~ 169 Kcal

Allergének

Glutén

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olvasszuk fel a Vénusz Sütőmargarint az étcsokival együtt, majd hagyjuk hűlni kicsit.
  2. Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.
  3. Nagy keverőedényben 10 perc alatt verjük fehéredésig a cukrokat a tojásokkal, a csipet sóval és a vaníliával. A folyamatos keverést folytatva adagoljuk hozzá a felolvasztott Vénusz Sütőmargarinos csokit, végül pedig szitáljuk a krémhez a lisztet és a kakaóport is.
  4. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, majd öntsük bele a híg tésztát, hogy egyenletesen kitöltse a tepsit. Dobáljuk bele a megmosott és leszárított áfonyát, majd tegyük az előmelegített sütőbe, és a vastagságától függően 20-30 perc alatt süssük készre. Akkor jó, ha a teteje csillogó fényes és repedezik, a közepe pedig még lágy.
  5. Hagyjuk kihűlni, majd a papírral együtt szedjük ki a tepsiből, így könnyű felszeletelni.

Elkészítési tipp

Használhatunk bármilyen másik gyümölcsöt is, amit szeretünk.

Tényleg vegyük ki időben, hiába érezzük úgy, hogy még nagyon folyós: még a sütőből kivéve is sülni fog.

Ha becsomagolva tartjuk, még 2 hét múlva is finom lehet!

Vénusz Vaníliaízű Sütőmargarin

A Vénusz Vaníliaízű Sütőmargarint elsősorban azoknak ajánljuk, akik a vanília ízét, illatát és a növényi alapú termékeket kedvelik édes sütemények készítéséhez. Különleges vaníliaízével ritka termék a piacon.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

894 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Nyáron laktózmentesen hódítok” Csupaáfonyás brownie

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olvasszuk fel a Vénusz Sütőmargarint az étcsokival együtt, majd hagyjuk hűlni kicsit.
  2. Melegítsük elő a sütőt 175 fokra.
  3. Nagy keverőedényben 10 perc alatt verjük fehéredésig a cukrokat a tojásokkal, a csipet sóval és a vaníliával. A folyamatos keverést folytatva adagoljuk hozzá a felolvasztott Vénusz Sütőmargarinos csokit, végül pedig szitáljuk a krémhez a lisztet és a kakaóport is.
  4. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, majd öntsük bele a híg tésztát, hogy egyenletesen kitöltse a tepsit. Dobáljuk bele a megmosott és leszárított áfonyát, majd tegyük az előmelegített sütőbe, és a vastagságától függően 20-30 perc alatt süssük készre. Akkor jó, ha a teteje csillogó fényes és repedezik, a közepe pedig még lágy.
  5. Hagyjuk kihűlni, majd a papírral együtt szedjük ki a tepsiből, így könnyű felszeletelni.

Elkészítési tipp

Használhatunk bármilyen másik gyümölcsöt is, amit szeretünk.

Tényleg vegyük ki időben, hiába érezzük úgy, hogy még nagyon folyós: még a sütőből kivéve is sülni fog.

Ha becsomagolva tartjuk, még 2 hét múlva is finom lehet!