Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

“Ügyes-magos dolgaink” Fekete-erdő sonkás - kapros szendvics magokkal

Egy piknik sem az igazi csomagolt szendvicsek nélkül. Lepjük meg a kirándulótársakat a legfinomabb sonkás-kapros-magos szendviccsel, és ne felejtsük el felcsipegetni a leeső magocskákat se!

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 235 Kcal

Allergének

Diófélék

Glutén

Szezámmag

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a bucikat, majd kenjük meg mindkét oldalukat a Vénusz kenőmargarinnal.
  2. Helyezzük rá hajtogatva a Fekete-erdő sonkát. Mossuk meg, majd szárítsuk meg a kaprot, és aprítsuk fel rusztikusan 0,5-1 cm-es darabokra, majd szórjuk meg vele a szendvicset.
  3. Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat, és ide-oda helyezzünk néhányat a szendvicsre.
  4. Csukjuk össze a két fél pékárut, és már csomagolhatjuk is a piknikre.

Elkészítési tipp

Használjunk hozzá bármilyen zöldséget, aminek éppen idénye van.

A kapor és a sonka nagyon jó párosítás, érdemes őket kipróbálni melegszendvicsen is!

Ételallergia tipp

Tehetünk rá laktózmentes sajtot is.

Vénusz+ Magvas kenőmargarin

50% zsírtartalmú kenőmargarin. A Vénusz+ Magvas kenőmargarinba pirított napraforgómagot, tápláló tökmagot, valamint szezám- és lenmagot kevertünk, hogy feldobjuk a hétköznapokat. A Vénusz+ Magvas kenőmargarin omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek beviteléhez a termék fogyasztása a kiegyensúlyozott és változatos étrend részeként járul hozzá.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Ügyes-magos dolgaink” Fekete-erdő sonkás - kapros szendvics magokkal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Vágjuk ketté a bucikat, majd kenjük meg mindkét oldalukat a Vénusz kenőmargarinnal.
  2. Helyezzük rá hajtogatva a Fekete-erdő sonkát. Mossuk meg, majd szárítsuk meg a kaprot, és aprítsuk fel rusztikusan 0,5-1 cm-es darabokra, majd szórjuk meg vele a szendvicset.
  3. Vágjuk félbe a koktélparadicsomokat, és ide-oda helyezzünk néhányat a szendvicsre.
  4. Csukjuk össze a két fél pékárut, és már csomagolhatjuk is a piknikre.

Elkészítési tipp

Használjunk hozzá bármilyen zöldséget, aminek éppen idénye van.

A kapor és a sonka nagyon jó párosítás, érdemes őket kipróbálni melegszendvicsen is!

Ételallergia tipp

Tehetünk rá laktózmentes sajtot is.