A cookie-k („sütik”) - a továbbiakban: süti vagy cookie - kis méretű adatcsomagok, amelyeket az Ön böngészője ment el, amikor a weboldalakat, köztük a www.venusz.hu honlapot - a továbbiakban: Honlap - látogatja.
A sütiket a weboldalak általában a felhasználói élmény javítására használják oly módon, hogy a weboldal vagy kizárólag a látogatás idejére (“Munkamenet” sütik, amelyek a böngésző bezárásakor törlődnek) vagy ismételt látogatások során (“Tartós” sütik) „megjegyzi” a felhasználót.
A jelen Cookie (süti) tájékoztató azt ismerteti, hogy a www.venusz.hu honlapon milyen sütiket használunk és Önnek, mint a honlap használójának milyen lehetőségei vannak a sütik beállításával kapcsoltosan.
Tájékoztatjuk, hogy a cookie-kat nem használjuk az Ön személyének közvetlen azonosítására alkalmas információk tárolására. Amennyiben személyes adatoknak minősülő adatokat kezelünk, ezt az Adatvédelmi tájékoztatónkkal összhangban tesszük.
Lehetnek olyan esetek, amikor harmadik fél cookie-ját használjuk. Kérjük, hogy harmadik fél sütijei tekintetében a harmadik félnél tájékozódjanak az adatkezeléssel kapcsolatban, ugyanis a harmadik fél adatkezelésére nincsen ráhatásunk.
Válasszunk
minimum 30%-os zsírtartalmú tejszínt. A tejszínt, a habverőt és a habüstöt
is tegyük mélyhűtőbe mielőtt használnánk, de figyeljünk arra, hogy a
tejszín ne fagyjon meg.
Öntsük a
lehűtött habüstbe a tejszínt, és kezdjük el felverni közepesnél
alacsonyabb fordulatszámon. Amikor kezd összeállni (3-4 perc), adagoljuk
hozzá a porcukrot és a csipet sót. Ekkor emelhetünk a fordulatszámon is.
10 perc se kell, és kész is van!
Figyeljünk, hogy
ne verjük túl, mert egy idő után könnyen kicsapódhat, és vaj állagúvá
válik!
A receptet ki is nyomtathatod
Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!
TOVÁBBI RECEPTEK
895 db recept találat. Elértél a lista aljára.
További receptek betöltése
A tökéletes tejszínhab titka – „Otthon jobb, mint a cukiban”
Hozzávalók
3 dl tejszínhab
100 g porcukor
csipet só
Elkészítés
Válasszunk
minimum 30%-os zsírtartalmú tejszínt. A tejszínt, a habverőt és a habüstöt
is tegyük mélyhűtőbe mielőtt használnánk, de figyeljünk arra, hogy a
tejszín ne fagyjon meg.
Öntsük a
lehűtött habüstbe a tejszínt, és kezdjük el felverni közepesnél
alacsonyabb fordulatszámon. Amikor kezd összeállni (3-4 perc), adagoljuk
hozzá a porcukrot és a csipet sót. Ekkor emelhetünk a fordulatszámon is.
10 perc se kell, és kész is van!
Figyeljünk, hogy
ne verjük túl, mert egy idő után könnyen kicsapódhat, és vaj állagúvá
válik!
Nemsokára kapsz egy e-mailt, amivel aktiválni tudod majd a regisztrációdat!
Sikeres regisztráció
Sikeres hírlevél feliratkozás
Nemsokára kapsz egy e-mailt, amivel aktiválni tudod majd a hírlevél feliratkozásodat!
Biztos törölni szeretnéd a fiókod?
Így elvesznek majd az elmentett receptjeid és az összes beállításod, amelyekben az étellalergiákra figyelmeztettünk.
Sajnáljuk, ezt a funkciót csak regisztrált felhasználó érheti el.
Regisztráltál már?
Ha regisztrálsz, nemcsak elmentheted a neked tetsző recepteket, de megjegyezzük, hogy mit nem ehetsz, értesítünk az új témákról és számos funkció válik elérhetővé.
Hibabejelentés
Kapcsolat
Sikeres hírlevél feliratkozás
Sikeres hírlevél leiratkozás
Köszönjük, hogy jelezted a problémát.
Csapatunk már dolgozik a megoldáson.
Köszönjük a leveled!
Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!
Köszönjük a leveled!
Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!
Sikeres regisztráció