897 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A hazai Vénusz étolajok egy literes kiszerelésű palackjait adagolást segítő kupakkal láttuk el. Így kétféle öntési irány közül választhatsz a szabályozható olajöntéshez.
Ráadásul környezeti lábnyoma is kisebb, hiszen termékenként összesen 3,04 grammal kevesebb műanyagot használunk fel a gyártás során a korábbi csomagoláshoz képest, ami 11%-os csökkenésnek feleltethető meg.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Kevés étolajjal kenjünk ki egy tepsit, helyezzük bele a kolbászokat és a gerezd fokhagymákat. Locsoljuk meg a fehérborral, tegyük a kolbászok mellé a zsályát, és fedjük le alufóliával. Tegyük a tepsit az előmelegített sütőbe, és süssük 30 percig. Ha az idő letelt, távolítsuk el a fóliát, és tegyük vissza a sütőbe további 15 percre, hogy szépen megpiruljon a kolbász.
Magas falú fazékban, kevés étolajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát és a fokhagymát. Amint színt kapott, szórjuk meg a fűszerpaprikával, adjuk hozzá a sárgaborsót és a babérleveleket, majd öntsük fel annyi vízzel, amennyi bőven ellepi. Fedjük le, és 40-45 perc alatt alacsony lángon, néha átkavarva főzzük puhára. Sózzuk ízlés szerint, és pótoljuk az elpárolgott vizet, ha szükséges!
Ha a sárgaborsó megpuhult, vegyük ki a babérleveleket, facsarjuk bele a citrom levét, majd botmixerrel turmixoljuk krémesre.
Tálaljuk forrón a sült fehér kolbászokkal és frissen őrölt borssal.
Nem szükséges beáztatni a sárgaborsót, hamar megpuhul áztatás nélkül is!
TOVÁBBI RECEPTEK |
897 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció