897 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A hazai Vénusz étolajok egy literes kiszerelésű palackjait adagolást segítő kupakkal láttuk el. Így kétféle öntési irány közül választhatsz a szabályozható olajöntéshez.
Ráadásul környezeti lábnyoma is kisebb, hiszen termékenként összesen 3,04 grammal kevesebb műanyagot használunk fel a gyártás során a korábbi csomagoláshoz képest, ami 11%-os csökkenésnek feleltethető meg.
Még picit várni kell a friss krumplira, addig is készítsünk a tavalyiból főzeléket, hozzá pedig egy kiadós, paradicsomos pacal ragut.
240 perc
közepes
6 főre
~ 460 Kcal
Magas falú edényben, kevés étolajon pirítsuk meg a hagymát és afokhagymát. Adjuk hozzá a konyhakész, felcsíkozott pacalt, majd öntsük fel a fehérborral. Keverjük hozzá a paradicsomot és a fűszernövényeket (a bazsalikomból hagyjunk a tálaláshoz is), majd közepes lángon főzzük teljesen puhára 2-3 óra alatt. Az elpárolgott vizet mindig pótoljuk! Sózzuk ízlés szerint!
Közben készítsük el a krumplifőzeléket: Kevés étolajon pirítsuk le a felaprított hagymát és a fokhagymát. Keverjük hozzá a megpucolt és feldarabolt krumplit, majd öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje. Fedő alatt főzzük puhára 35-40 perc alatt. Ha a krumpli megpuhult, botmixerrel keverjük krémes, főzelék állagúra.
Ha megpuhult a pacal, sűrítsük a kívánt sűrűségűre, facsarjuk bele a citrom levét, és már fogyaszthatjuk is! Tálaljuk friss bazsalikommal és kevés reszelt pecorinoval vagy parmezánnal.
Használjunk konyhakész, tisztított, előfőzött pacalt, így sok időt megspórolunk majd.
Ha szeretjük a csípős ízeket, tálaljuk friss chilivel a ragut!
TOVÁBBI RECEPTEK |
897 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció