897 db recept találat. Elértél a lista aljára.
A hazai Vénusz étolajok egy literes kiszerelésű palackjait adagolást segítő kupakkal láttuk el. Így kétféle öntési irány közül választhatsz a szabályozható olajöntéshez.
Ráadásul környezeti lábnyoma is kisebb, hiszen termékenként összesen 3,04 grammal kevesebb műanyagot használunk fel a gyártás során a korábbi csomagoláshoz képest, ami 11%-os csökkenésnek feleltethető meg.
Ebben a levesben a kert java belekerült! Milyen más étellel készülhetnénk a Föld napjára, mint egy ilyen sűrű, zöld finomsággal?
60 perc
közepes
6 főre
~ 270 Kcal
Magas falú fazékban, kevés Vénusz étolajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, fokhagymát. Mielőtt színt kap, adjuk hozzá az egy centis darabokra vágott zöldbabot és a megpucolt, feldarabolt petrezselyemgyökeret és zellert.
Pároljuk pár percig, majd keverjük hozzá a kimagozott, csíkokra vágott zöld paprikát. Öntsük fel másfél liternyi vízzel, adjuk hozzá a babérlevelet és kakukkfűvet, majd főzzük közepes lángon a levest. Sózzuk ízlés szerint!
Ha már megpuhultak a zöldségek, adjuk hozzá a zöldborsót, a feldarabolt petrezselymet és a bazsalikomot is. Forraljuk készre, és tálaljuk kevés reszelt parmezánnal.
Bármilyen zöld színű zöldséget belefőzhetünk, ami épp megtalálható otthon és megkívánjuk.
Hagyjunk friss bazsalikomot a tálaláshoz is!
Zellergumó helyett halványító zellerrel is készíthetjük!
TOVÁBBI RECEPTEK |
897 db recept találat. Elértél a lista aljára.
Sikeres regisztráció