Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

”Pikk pakk odasül” Tojáskrémes pirítós

Nagyon jól áll a tojáskrém a kenyereknek. A forró kenyérre picit ráolvad, ettől lesz igazán finom.

Elő- és elkészítési idő

20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 260 Kcal

Allergének

Glutén

Mustár

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • kenyér vagy bagett
  • füstölt sonka

Elkészítés

  1. Lassan gyöngyöző vízben főzzünk keménytojást 15 perc alatt. Pucoljuk meg a tojásokat, majd tegyük konyhai aprítógépbe a Vénusz Kenőmargarinnal és a mustárral együtt.
  2. Keverjük egyenletesen krémesre a hozzávalókat, sózzuk ízlés szerint. Tálaljuk pirítóssal és vékonyra szelt füstölt sonkával!

Elkészítési tipp

Ízlés szerint pikánsabbá tehetjük több mustárral, majonézzel.

A tojáskrémre bármilyen feltétet tehetünk még: felvágottat, szalámit, amit szeretünk.

Tálaljuk friss petrezselyemmel vagy snidlinggel!

Vénusz+ Zabos kenőmargarin

60% zsírtartalmú kenőmargarin. Az új Vénusz+ Zabos kenőmargarinban a zab selymes íze és a növényi olajok lágy keveréke találkozik. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-érzékenyek is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

”Pikk pakk odasül” Tojáskrémes pirítós

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Lassan gyöngyöző vízben főzzünk keménytojást 15 perc alatt. Pucoljuk meg a tojásokat, majd tegyük konyhai aprítógépbe a Vénusz Kenőmargarinnal és a mustárral együtt.
  2. Keverjük egyenletesen krémesre a hozzávalókat, sózzuk ízlés szerint. Tálaljuk pirítóssal és vékonyra szelt füstölt sonkával!

Elkészítési tipp

Ízlés szerint pikánsabbá tehetjük több mustárral, majonézzel.

A tojáskrémre bármilyen feltétet tehetünk még: felvágottat, szalámit, amit szeretünk.

Tálaljuk friss petrezselyemmel vagy snidlinggel!