Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

“Olvadunk, mint a sajt”sajtos szalámis klasszikus

Néha a legegyszerűbb a legjobb! Nagy igazság ez a szalámis melegszendvicsre is. A mi kedvencünk az olvadozó sajt.

Elő- és elkészítési idő

5 + 10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 375 Kcal

Allergének

Glutén

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 220 fokra, ha van grillfokozat, akkor kapcsoljuk be.
  2. Kenjük meg Vénusz Omega kenőmargarinnal a félbevágott pékárut, vagy kenyérszeleteket.
  3. Halmozzuk rá a szalámi szeleteket és a sajtot, majd tegyük a sütőbe, és 10 perc alatt süssük készre.


        Elkészítési tipp

        Vigyázzunk, a forró szalámival könnyen megégethetjük a szánkat!


        Tálaljuk salátával, uborkával a szendvicset!

        Ételallergia tipp

        Használjunk cheddar sajtot, ami szinte laktózmentesnek mondható, de ha biztosra akarunk menni, vegyünk laktózmentes sajtot a szendvicshez!


        Vénusz Omega

        Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Omega kenőmargarin az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak megfelelő arányával járul hozzá a szervezet számára esszenciális zsírsavak változatos étrendbe történő beépítéséhez. A Vénusz Omega margarinoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

        Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

        TOVÁBBI RECEPTEK

        896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

        Betöltést jelző forgó ikon

        További receptek betöltése

        “Olvadunk, mint a sajt”sajtos szalámis klasszikus

        Hozzávalók

        Elkészítés

        1. Melegítsük elő a sütőt 220 fokra, ha van grillfokozat, akkor kapcsoljuk be.
        2. Kenjük meg Vénusz Omega kenőmargarinnal a félbevágott pékárut, vagy kenyérszeleteket.
        3. Halmozzuk rá a szalámi szeleteket és a sajtot, majd tegyük a sütőbe, és 10 perc alatt süssük készre.



              Elkészítési tipp

              Vigyázzunk, a forró szalámival könnyen megégethetjük a szánkat!


              Tálaljuk salátával, uborkával a szendvicset!

              Ételallergia tipp

              Használjunk cheddar sajtot, ami szinte laktózmentesnek mondható, de ha biztosra akarunk menni, vegyünk laktózmentes sajtot a szendvicshez!