Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

„Irány a természet” csupa zöld szendvics

Ha irány a természet, akkor vigyünk magunkkal csupa zöld szendvicset, ami nemcsak illik a kiránduláshoz, de könnyen csomagolható és nagyon finom is.

Elő- és elkészítési idő

10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~ 510 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 2 zöld kaliforniai paprika
  • 1 avokádó
  • kigyóuborka
  • cheddar sajt

Elkészítés

  1. Felhevített teflonserpenyőben pár perc alatt pirítsuk meg a piták mindkét oldalát.
  2. Tegyük aprítógépbe a friss petrezselymet, spenótot, fokhagymát és a Vénusz Light Sós kenőmargarint, majd pürésítsük le. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  3. Vágjunk zsebeket a pitába, kenjük meg belülről a zöld krémmel, majd töltsük meg a vékony csíkokra vágott sajttal, uborkával, paprikával, és avokádóval.
  4. Csomagoljuk!


Elkészítési tipp

A petrezselymes krémet bármilyen más zöldfűszerrel feldobhatjuk, például oregánóval vagy bazsalikommal. 


Tegyünk a szendvicsbe főtt tojást, azzal még laktatóbb lesz.


A pitát elkészíthetjük otthon is! http://www.venusz.hu/recept/473/

Vénusz Light Sós

32% zsírtartalmú margarin. A Vénusz Light Sós kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Irány a természet” csupa zöld szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felhevített teflonserpenyőben pár perc alatt pirítsuk meg a piták mindkét oldalát.
  2. Tegyük aprítógépbe a friss petrezselymet, spenótot, fokhagymát és a Vénusz Light Sós kenőmargarint, majd pürésítsük le. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  3. Vágjunk zsebeket a pitába, kenjük meg belülről a zöld krémmel, majd töltsük meg a vékony csíkokra vágott sajttal, uborkával, paprikával, és avokádóval.
  4. Csomagoljuk!



Elkészítési tipp

A petrezselymes krémet bármilyen más zöldfűszerrel feldobhatjuk, például oregánóval vagy bazsalikommal. 


Tegyünk a szendvicsbe főtt tojást, azzal még laktatóbb lesz.


A pitát elkészíthetjük otthon is! http://www.venusz.hu/recept/473/