Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

„Néha ez is jöhet” hupikék cupcake

A csupa szín, habos sütik a gyerekek kedvencei! Ritkán, de megéri belefogni, a gyereknap pedig pont ilyen alkalom lehet! 

Elő- és elkészítési idő

30 + 20 perc

Nehézségi szint

közepes

Költség

Mennyiség

12 cupcake

Kalória

~ 244 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 80 g Vénusz Valódi Vajjal Sütéshez
  • 150 g cukor
  • 3 ek Vénusz étolaj
  • 1 tojás
  • 1 tojás sárgája
  • fél vaníliarúd kikapart magjai
  • 200 g liszt
  • csipet só
  • 150 g natúr joghurt
  • 1 csepp kék ételfesték

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 170 fokra.
  2. Habverővel, vagy konyhai robotgéppel keverjük krémmé a Vénusz Valódi Vajjalt a cukorral. Folyamatos keverés mellett adagoljuk hozzá a tojást, a tojás sárgáját, és a vaníliarúd kikapart magjait.
  3. Forgassuk a krémbe a lisztet és a cseppnyi kék ételfestéket, keverjük egyenletesre, majd lazítsuk fel a natúr joghurttal.
  4. Béleljünk ki egy muffin sütőformát kis papír sütiformákkal. Kanalazzunk mindegyikbe a kétharmadáig a tésztából, majd tegyük az előmelegített sütőbe, és 16-20 perc alatt süssük készre. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült -e.
  5. Amíg a tészta hűl, készítsük el a krémet: Keverjük habos krémmé a Vénuszt a cukorral, majd forgassuk össze a natúr krémsajttal. Válasszuk két részre, az egyikbe keverjünk cseppnyi rózsaszín ételfestéket, hogy szép színe legyen. A másikat hagyjuk fehéren!
  6. Töltsük habzsákba  a krémeket, és felváltva használva díszítsük fel a kék tortácskákat. Tegyük a fagyasztóba 40 percre fogyasztás előtt!


Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk természetes ételfestékkel, például céklával, de a színe ekkor nem lesz ilyen élénk!


Használhatunk bármilyen színt, amit szeretnek a gyerekek!


Megszórhatjuk a tetejét színes cukorgyöngyökkel, vagy csokival is!

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Néha ez is jöhet” hupikék cupcake

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 170 fokra.
  2. Habverővel, vagy konyhai robotgéppel keverjük krémmé a Vénusz Valódi Vajjalt a cukorral. Folyamatos keverés mellett adagoljuk hozzá a tojást, a tojás sárgáját, és a vaníliarúd kikapart magjait.
  3. Forgassuk a krémbe a lisztet és a cseppnyi kék ételfestéket, keverjük egyenletesre, majd lazítsuk fel a natúr joghurttal.
  4. Béleljünk ki egy muffin sütőformát kis papír sütiformákkal. Kanalazzunk mindegyikbe a kétharmadáig a tésztából, majd tegyük az előmelegített sütőbe, és 16-20 perc alatt süssük készre. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült -e.
  5. Amíg a tészta hűl, készítsük el a krémet: Keverjük habos krémmé a Vénuszt a cukorral, majd forgassuk össze a natúr krémsajttal. Válasszuk két részre, az egyikbe keverjünk cseppnyi rózsaszín ételfestéket, hogy szép színe legyen. A másikat hagyjuk fehéren!
  6. Töltsük habzsákba  a krémeket, és felváltva használva díszítsük fel a kék tortácskákat. Tegyük a fagyasztóba 40 percre fogyasztás előtt!



Elkészítési tipp

Kipróbálhatjuk természetes ételfestékkel, például céklával, de a színe ekkor nem lesz ilyen élénk!


Használhatunk bármilyen színt, amit szeretnek a gyerekek!


Megszórhatjuk a tetejét színes cukorgyöngyökkel, vagy csokival is!