Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

Pulykás-csírás bagett

Egy egészséges és finom szendvics, amit előző este is előkészíthetünk, az eredmény ugyan olyan jó lesz és akár ebédre is tökeletes lehet!

Elő- és elkészítési idő

60 + 5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~ 450 Kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
  2. Sózzuk be a pulykahúst, göngyöljük fel, majd tegyük enyhén beolajozott tepsibe a babérlevéllel, a fokhagymákkal és a nagyobb darabokra vágott újhagymával együtt. Őröljünk rá borsot, fedjük le alaposan alufóliával, és tegyük az előmelegített sütőbe.
  3. Süssük 40 percig lefedve, majd távolítsuk el az alufóliát, és süssük további 20 percig, hogy egy kis színt kapjon. Ha megsült, tegyük vágódeszkára a húst, és hagyjuk pihenni, hogy könnyebben szeletelhessük.
  4. Vágjuk ketté a friss bagetteket, kenjük be mindkét oldalát Vénusz Natúr kenőmargarinnal, majd halmozzuk rá a vékony szeletekre szelt pulykát. Bőségesen pakoljunk rá a csírából és a zöldséghámozóval forgácsolt parmezánból is. Fedjük le a bagett másik felével, és már csomagolhatjuk is!


Elkészítési tipp

Mindig pihentessük az egyben sült húsokat, mielőtt nekiállunk felszelni!


Facsarjunk pár csepp citromot a tepsiben lévő húsra, még finomabb lesz a szendvicsünk.


Csináljuk elősütött bagettből a szendvicset, így elég bedobni a pulyka mellé a sütőbe az utolsó 10 percre, és finom friss, ropogós lesz!

Vénusz Natúr

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

Pulykás-csírás bagett

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
  2. Sózzuk be a pulykahúst, göngyöljük fel, majd tegyük enyhén beolajozott tepsibe a babérlevéllel, a fokhagymákkal és a nagyobb darabokra vágott újhagymával együtt. Őröljünk rá borsot, fedjük le alaposan alufóliával, és tegyük az előmelegített sütőbe.
  3. Süssük 40 percig lefedve, majd távolítsuk el az alufóliát, és süssük további 20 percig, hogy egy kis színt kapjon. Ha megsült, tegyük vágódeszkára a húst, és hagyjuk pihenni, hogy könnyebben szeletelhessük.
  4. Vágjuk ketté a friss bagetteket, kenjük be mindkét oldalát Vénusz Natúr kenőmargarinnal, majd halmozzuk rá a vékony szeletekre szelt pulykát. Bőségesen pakoljunk rá a csírából és a zöldséghámozóval forgácsolt parmezánból is. Fedjük le a bagett másik felével, és már csomagolhatjuk is!



Elkészítési tipp

Mindig pihentessük az egyben sült húsokat, mielőtt nekiállunk felszelni!


Facsarjunk pár csepp citromot a tepsiben lévő húsra, még finomabb lesz a szendvicsünk.


Csináljuk elősütött bagettből a szendvicset, így elég bedobni a pulyka mellé a sütőbe az utolsó 10 percre, és finom friss, ropogós lesz!