“Levesz a lábadról" Pirított zöldhagymás parmezános spagetti

Csak semmi fakszni! Néha egy étel nagyszerűsége pont az egyszerűségében rejlik. Ez a néhány hozzávalós, zsenge tavaszi hagymából készülő spagetti pont emiatt veszi le könnyedén a lábáról a család férfi tagjait! 

Elő- és elkészítési idő

10 + 10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~ 550 kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forraljunk bőséges mennyiségű vizet, sózzuk, majd a csomagoláson feltüntetett idő alatt főzzük készre benne a tésztát.
  2. Nagy teflon serpenyőben hevítsünk Vénusz étolajat. Adjuk hozzá a felszeletelt újhagyma háromnegyedét, a fokhagymát, majd rövid párolás után öntsük fel tejszínnel.
  3. Forraljuk össze, forgassuk bele a leszűrt tésztát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  4. Tálaljuk forrón a maradék újhagymával, és zöldséghámozóval forgácsolt parmezánnal!


Elkészítési tipp

Parmezán helyett választhatunk hozzá bármilyen hasonló keménységű sajtot.

Locsoljuk meg tálaláskor egy cseppnyi olívaolajjal is.

Feltétlenül frissen őrölt borsot tegyünk rá, sokkal intenzívebb ízű lesz tőle az étel.

Vénusz 100% napraforgó-étolaj

A Vénusz 100% napraforgó-étolajokhoz kizárólag gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amit aztán egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrünk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

895 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Levesz a lábadról" Pirított zöldhagymás parmezános spagetti

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Forraljunk bőséges mennyiségű vizet, sózzuk, majd a csomagoláson feltüntetett idő alatt főzzük készre benne a tésztát.
  2. Nagy teflon serpenyőben hevítsünk Vénusz étolajat. Adjuk hozzá a felszeletelt újhagyma háromnegyedét, a fokhagymát, majd rövid párolás után öntsük fel tejszínnel.
  3. Forraljuk össze, forgassuk bele a leszűrt tésztát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  4. Tálaljuk forrón a maradék újhagymával, és zöldséghámozóval forgácsolt parmezánnal!



Elkészítési tipp

Parmezán helyett választhatunk hozzá bármilyen hasonló keménységű sajtot.

Locsoljuk meg tálaláskor egy cseppnyi olívaolajjal is.

Feltétlenül frissen őrölt borsot tegyünk rá, sokkal intenzívebb ízű lesz tőle az étel.