Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

„Negyed óra és ehetünk!” Túrós-spenótos gnocchi

A spenót remek párja a túró vagy a ricotta, mégis sokan nem is gondolnának arra, hogy e két alapanyag milyen jól kiegészíti egymást. Annyi idő elkészíteni, míg a gnocchi elmerül a forró vízben.

Elő- és elkészítési idő

1 + 15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~ 610 kcal

Allergének

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 80 dkg gnocchi
  • 40 dkg spenótpüré (mirelit, felolvasztva)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek Vénusz Immuno étolaj
  • 20 dkg túró
  • 2-3 ek tejföl
  • 20 dkg parmezán

Elkészítés

  1. A zúzott fokhagymát megfuttatjuk az étolajon, majd hozzáadjuk a spenótpürét és átmelegítjük.
  2. A gnocchit bő vízben kifőzzük.
  3. A túrót a spenóttal összekeverjük, és a gnocchit beleforgatjuk.
  4. Ha szükséges, keverhetünk bele néhány evőkanál tejfölt.
  5. Reszelt parmezánnal megszórva kínáljuk.


Elkészítési tipp

Parmezán helyett használhatunk másfajta sajtot is, pl. füstöltet.

Friss spenótlevéllel is készíthetjük.

Vénusz D-vitamin étolaj

A Vénusz D-vitamin étolajhoz gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amelyet egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

897 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Negyed óra és ehetünk!” Túrós-spenótos gnocchi

Hozzávalók


Elkészítés

  1. A zúzott fokhagymát megfuttatjuk az étolajon, majd hozzáadjuk a spenótpürét és átmelegítjük.
  2. A gnocchit bő vízben kifőzzük.
  3. A túrót a spenóttal összekeverjük, és a gnocchit beleforgatjuk.
  4. Ha szükséges, keverhetünk bele néhány evőkanál tejfölt.
  5. Reszelt parmezánnal megszórva kínáljuk.



Elkészítési tipp

Parmezán helyett használhatunk másfajta sajtot is, pl. füstöltet.

Friss spenótlevéllel is készíthetjük.

Vénusz tipp

Tejföl helyett válasszuk a Vénusz Napfölt, mely növényi zsírral készül.