Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

„Mindjárt eszünk, addig visszabújok” Sonkával, hagymával és sajttal töltött bagett

Félálomban megtöltjük a bagettet, aztán még visszabújhatunk az ágyba míg elkészül. Komplett reggeli későnkelőknek.

Elő- és elkészítési idő

5 + 20 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

1 fő

Kalória

~ 442 kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 1 közepes bagett
  • 5 dkg Vénusz Valódi Vajjal
  • 1 ág rozmaring
  • 5 dkg sonka
  • 1 csokor újhagyma
  • 5 szelet gouda sajt

Elkészítés

  1. A bagettet 1,5 cm-ként bevagdossuk úgy, hogy ne vágjuk át teljesen.
  2. A margarinhoz keverjük a rozmaringot és kissé megsózzuk. A mélyedésekbe kenjük.
  3. A mélyedésekbe sonkát, felkarikázott hagymát és sajtot gyömöszölünk. Alufóliára ültetjük, olajjal kissé meglocsoljuk a bagettet. Alufóliába csomagoljuk és 20 percet sütjük 200 fokos sütőben.


Elkészítési tipp

Sonka helyett/mellett tölthetünk bele szalámit vagy tojást is.

Újhagyma helyett használhatunk lilahagymát is.

Ételallergia tipp

Gluténmentes bagettből is elkészíthető.

Vénusz+ Valódi Vajas

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%). A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Mindjárt eszünk, addig visszabújok” Sonkával, hagymával és sajttal töltött bagett

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bagettet 1,5 cm-ként bevagdossuk úgy, hogy ne vágjuk át teljesen.
  2. A margarinhoz keverjük a rozmaringot és kissé megsózzuk. A mélyedésekbe kenjük.
  3. A mélyedésekbe sonkát, felkarikázott hagymát és sajtot gyömöszölünk. Alufóliára ültetjük, olajjal kissé meglocsoljuk a bagettet. Alufóliába csomagoljuk és 20 percet sütjük 200 fokos sütőben.



Elkészítési tipp

Sonka helyett/mellett tölthetünk bele szalámit vagy tojást is.

Újhagyma helyett használhatunk lilahagymát is.

Ételallergia tipp

Gluténmentes bagettből is elkészíthető.

Vénusz tipp

A Vénusz Valódi vajjal könnyen kenhető és zamatos margarinkészítmény.