Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

„Több napig is ehetjük!" Sült paprikás-sajtkrémes szendvics

Egy nehéz nap után hazaérve másra sem vágyunk, mint egy gyors, meleg vacsira. A sült paprikát előzőleg lesüthetjük és sajtkrémmel bekeverve napokig eláll.  

Elő- és elkészítési idő

20 + 5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~286 kcal

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 5 kápia paprika vagy kaliforniai paprika
  • 20 dkg natúr sajtkrém
  • 8 dkg dió
  • frissen őrölt bors
  • 1-2 ek Vénusz D-vitamin étolaj
  • toast kenyér

Elkészítés

  1. A paprikákat vékonyan bekenjük olajjal, majd sütőben, 180 fokon szinte feketére sütjük.
  2. Egy kerámiatálba tesszük a paprikákat, fóliával szorosan lefedjük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A meleg párában a paprika héja felpuhul, könnyen lehúzhatjuk majd róla.
  4. A sajtkrémmel és a dióval összeturmixoljuk.
  5. Sóval, borssal ízesítjük.
  6. A toast kenyérbe töltjük a krémet. Együtt összesütjük.


Elkészítési tipp

A toast kenyeret meg is piríthatjuk, és úgy is megkenhetjük a paprikás krémmel.

Tehetünk bele mozzarella sajtot is az összesütés előtt.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenység esetén GM péksüteményekkel készítsük!

Vénusz D-vitamin étolaj

A Vénusz D-vitamin étolajhoz gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amelyet egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Több napig is ehetjük!" Sült paprikás-sajtkrémes szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat vékonyan bekenjük olajjal, majd sütőben, 180 fokon szinte feketére sütjük.
  2. Egy kerámiatálba tesszük a paprikákat, fóliával szorosan lefedjük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A meleg párában a paprika héja felpuhul, könnyen lehúzhatjuk majd róla.
  4. A sajtkrémmel és a dióval összeturmixoljuk.
  5. Sóval, borssal ízesítjük.
  6. A toast kenyérbe töltjük a krémet. Együtt összesütjük.



Elkészítési tipp

A toast kenyeret meg is piríthatjuk, és úgy is megkenhetjük a paprikás krémmel.

Tehetünk bele mozzarella sajtot is az összesütés előtt.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenység esetén GM péksüteményekkel készítsük!

Vénusz tipp

A Vénusz D-vitamin étolaj használatával nap, mint nap teszünk fogazatunk és csontjaink egészségéért.