Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

„Lehet street food vacsi otthon is!” Sült kolbászos szendvics

A legmenőbb street foodnak számít manapság a kolbász. Különleges alapanyagokkal, fűszerekkel töltik, kiflikbe, kenyerekbe teszik szuper kiegészítőkkel, salátával. Készítsünk otthon is ilyet! 

Elő- és elkészítési idő

5 + 25 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~321 kcal

Allergének

Glutén

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 2 nagyobb szál sütnivaló kolbász a kedvenc hentesünktől
  • 2 hagyma
  • 5 dl Vénusz napraforgó étolaj
  • 1/4 fehérkáposzta
  • fél citrom leve
  • 2 dl tejföl
  • 3 ek majonéz
  • 4 hotdog kifli

Elkészítés

  1. A kolbászokat kissé megböködjük és serpenyőben vagy tepsiben megsütjük.
  2. Közben a káposztát vékony csíkokra vágjuk/gyaluljuk, kissé megsózzuk.
  3. A tejföllel és a majonézzel bekeverjük, kevés citromlével tesszük pikánssá a salátát.
  4. A hagymát felkockázzuk, lisztbe forgatjuk, alaposan lerázzuk és az olajban kisütjük.
  5. A hotdog kifliket megpirítjuk, a salátával és a kolbásszal megtöltjük, a hagymával megszórjuk.


Elkészítési tipp

A káposzta saláta helyett készíthetünk mellé más majonézes salátát is, pl. francia saláta.

Hotdog kifli helyett használhatunk másféle pékárut is, sima kiflivel is működik.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenység esetén GM péksüteményekkel készítsük!

Vénusz 100% napraforgó-étolaj

A Vénusz 100% napraforgó-étolajokhoz kizárólag gondosan válogatott napraforgómagokból első préseléssel kinyert olajat használunk fel, amit aztán egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítunk és szűrünk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Lehet street food vacsi otthon is!” Sült kolbászos szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászokat kissé megböködjük és serpenyőben vagy tepsiben megsütjük.
  2. Közben a káposztát vékony csíkokra vágjuk/gyaluljuk, kissé megsózzuk.
  3. A tejföllel és a majonézzel bekeverjük, kevés citromlével tesszük pikánssá a salátát.
  4. A hagymát felkockázzuk, lisztbe forgatjuk, alaposan lerázzuk és az olajban kisütjük.
  5. A hotdog kifliket megpirítjuk, a salátával és a kolbásszal megtöltjük, a hagymával megszórjuk.



Elkészítési tipp

A káposzta saláta helyett készíthetünk mellé más majonézes salátát is, pl. francia saláta.

Hotdog kifli helyett használhatunk másféle pékárut is, sima kiflivel is működik.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenység esetén GM péksüteményekkel készítsük!

Vénusz tipp

A Vénusz étolajjal ropogós, pirosra sül a hagyma.