Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

SON-GO szendvics - Sonkás-gombás melegszenya

A sonka-gomba kombináció pizzán is isteni, miért is ne tehetnénk a melegszendvicsünkbe? A gombát érdemes lepirítani előtte, így nem áztatja el a szendvicset. 
Elő- és elkészítési idő

5 + 25 perc

Nehézségi szint

közepes

Költség

Mennyiség

4 fő

Kalória

~158 kcal

Allergének

Glutén

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát felszeleteljük, a hagymát vékonyra karikázzuk. 
  2. Az olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát és megpirítjuk.
  3. Sózzuk, borsozzuk, apróra vágott petrezselyemmel gazdagon megszórjuk.
  4. A toast kenyeret megpirítjuk, vékonyan megkenjük a Vénusz Valódi Vajjal, ráhalmozzuk a gombás tölteléket, vékonyra szelt sonkát teszünk rá és ráborítjuk a másik szelet kenyeret.


Elkészítési tipp

Bármilyen gombából készíthetjük, lehet az csiperke, rókagomba, vargánya is.

A sonkát fel is kockázhatjuk, és a gombához keverhetjük.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenység esetén GM péksüteményekkel készítsük!

Vénusz+ Valódi Vajas

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%). A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

SON-GO szendvics - Sonkás-gombás melegszenya

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát felszeleteljük, a hagymát vékonyra karikázzuk. 
  2. Az olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát és megpirítjuk.
  3. Sózzuk, borsozzuk, apróra vágott petrezselyemmel gazdagon megszórjuk.
  4. A toast kenyeret megpirítjuk, vékonyan megkenjük a Vénusz Valódi Vajjal, ráhalmozzuk a gombás tölteléket, vékonyra szelt sonkát teszünk rá és ráborítjuk a másik szelet kenyeret.



Elkészítési tipp

Bármilyen gombából készíthetjük, lehet az csiperke, rókagomba, vargánya is.

A sonkát fel is kockázhatjuk, és a gombához keverhetjük.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenység esetén GM péksüteményekkel készítsük!

Vénusz tipp

A Vénusz Omega 3&6 étolaj használatával normál táplálkozás mellett, teszünk szervezetünk koleszterinszintjének fenntartásáért is.