Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

“Bámulva nézik a kollégák” Sült padlizsános, paprikás szendvics

Kiadós tízórainak, de akár ebédnek is tökéletes ez a sült zöldséges, vega szendvics, amit érdemes úgy csomagolni, hogy csak a munkában állítsuk össze. Biztos, hogy megtetszik majd a kollégáknak is!

Elő- és elkészítési idő

40 + 10 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

1 fõre

Kalória

~ 600 Kcal / adag

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 1/2 padlizsán
  • 1 kaliforniai paprika, fokhagyma, 
  • 10 dkg túró
  • 1-2 szál kakukkfű,
  • 1 ek Vénusz Valódi Vajjal
  • só, bors
  • magvas kenyér

Elkészítés

  1. 220 fokra előmelegített sütőben egészben vagy szeletekre vágva süssük meg a padlizsánt és a kaliforniai paprikát nagyjából fél óra alatt. Hagyjuk kihűlni, majd szedjük le a héját. 
  2. Vágjuk apró darabokra mindkét zöldséget, és sózzuk ízlés szerint.
  3. A túrót keverjük ki a Vénusz Vajvarázslattal és a kakukkfűvel, sózzuk, borsozzuk. 
  4. Csomagoljuk el külön kis rekeszekbe a krémet és a zöldséget, illetve a kenyeret.

Elkészítési tipp

Padlizsán helyett grillezhetünk akár cukkinit is.

Tehetünk mellé olívabogyót vagy szárított paradicsomot is.

Vénusz+ Valódi Vajas

Margarin és vaj csökkentett zsírtartalmú keveréke. Zsírtartalom: 60% (növényi olajok és zsírok: 54%, tejzsír: 6%). A Vénusz+ Valódi Vajas keverékben a margarin krémessége és a vaj tradicionális zamata egyesül. A Vénusz+ Valódi Vajas már közvetlenül a hűtőből kivéve is nagyszerűen kenhető, és kiváló kelléke egy fenséges reggelinek. Különlegességével könnyedén tehet emlékezetessé minden reggelit.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Bámulva nézik a kollégák” Sült padlizsános, paprikás szendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. 220 fokra előmelegített sütőben egészben vagy szeletekre vágva süssük meg a padlizsánt és a kaliforniai paprikát nagyjából fél óra alatt. Hagyjuk kihűlni, majd szedjük le a héját. 
  2. Vágjuk apró darabokra mindkét zöldséget, és sózzuk ízlés szerint.
  3. A túrót keverjük ki a Vénusz Vajvarázslattal és a kakukkfűvel, sózzuk, borsozzuk. 
  4. Csomagoljuk el külön kis rekeszekbe a krémet és a zöldséget, illetve a kenyeret.


Elkészítési tipp

Padlizsán helyett grillezhetünk akár cukkinit is.

Tehetünk mellé olívabogyót vagy szárított paradicsomot is.

Vénusz tipp

A Vénusz Vajvarázslattal könnyen krémessé és kevésbé darabossá keverhetjük a túrót.