Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

"Ezt az anyukád csinálta?" Tojáskrémes töltött bagett

Egyszerű és nagyszerű! Nem csak izgalmasan néz ki, de elkészíteni sem bonyolult ezt a finom tízórait, amivel mégis változatosságot vihetünk a megszokott tízóraikba.
Elő- és elkészítési idő

10 perc + 5 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 fő

Kalória

~678 kcal

Allergének

Glutén

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

  • 1 bagett

Tojáskrém:

Elkészítés

  1. A kemény tojásokat felkockázzuk, a Vénusz Valódi Vajjal - Falatnyi Sóval  összedolgozzuk, mustárral, sóval, borssal ízesítjük.
  2. A sonkát és a paprikát apró kockákra vágjuk, majd a tojáskrémhez keverjük az apróra vágott snidlinggel.
  3. A bagettet keresztben félbevágjuk és kivájjuk a belét, majd ebbe töltjük a tojáskrémet.

Elkészítési tipp

A tojáskrém sokféleképpen variálható: tehetünk bele olívabogyót, kapribogyót, apróra vágott savanyú uborkát is.

Fóliába csomagolva, jól kihűtve szépen szeletelhető a bagett.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenyek gluténmentes kenyérrel készíthetik el.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

"Ezt az anyukád csinálta?" Tojáskrémes töltött bagett

Hozzávalók

Tojáskrém:

Elkészítés

  1. A kemény tojásokat felkockázzuk, a Vénusz Valódi Vajjal - Falatnyi Sóval  összedolgozzuk, mustárral, sóval, borssal ízesítjük.
  2. A sonkát és a paprikát apró kockákra vágjuk, majd a tojáskrémhez keverjük az apróra vágott snidlinggel.
  3. A bagettet keresztben félbevágjuk és kivájjuk a belét, majd ebbe töltjük a tojáskrémet.


Elkészítési tipp

A tojáskrém sokféleképpen variálható: tehetünk bele olívabogyót, kapribogyót, apróra vágott savanyú uborkát is.

Fóliába csomagolva, jól kihűtve szépen szeletelhető a bagett.

Ételallergia tipp

Gluténérzékenyek gluténmentes kenyérrel készíthetik el.

Vénusz tipp

A Vénusz Vajvarázslattal a tojáskrém még ízletesebb lesz, a 47% valódi vajnak köszönhetően.