Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

“Ha unod a simát!” Tojással sült melegszendvics

A melegszendvics az öt perc alatt elkészíthető vacsorák alap darabja, de attól még lehet különleges. Például, ha belesütünk a közepébe egy tojást!

Elő- és elkészítési idő

5 + 15 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

2 főre

Kalória

~800 kCal / adag

Allergének

Glutén

Tej és tejszármazékok

Tojás

ALLERGÉN KISOKOS

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra, ha van grill fokozatunk, kapcsoljuk be.
  2. Vágjuk ketté a bagettet és kaparjuk ki kicsit a közepét, hogy megálljon majd benne a tojás.
  3. Kenjük be alaposan a bagetteket margarinnal, majd terítsünk bele sonka szeleteket úgy, hogy lelógjon a szélük. Üssünk mindegyik szelet bagettre egy tojást, halmozzunk rá kívánt mennyiségű sajtot óvatosan, hogy egyben maradjon a tojás sárgája. Hajtsuk vissza a lelógó sonka széleket, majd dobjuk be a sütőbe, és 10-12 perc alatt süssük készre.


Elkészítési tipp

Használhatunk bármilyen feltétet a szendvicshez, amihez csak kedvünk szottyan!

Konyhai robotgépben aprítsuk össze a bagettek kiszedett belsejét 3-4 evőkanálnyi margarinnal, reszelt sajttal, és némi sóval, majd használjuk fel ezt a krémet is a szendvics elkészítéséhez!

Vénusz Natúr

Háromnegyed-zsíros margarin. Zsírtartalom: 60% A Vénusz Natúr kenőmargarinhoz a repce legjavát használjuk fel. A magokból először fizikai úton első préselésű repceolajat nyerünk ki, amit finomítunk, majd más növényi olajokkal gazdagítunk.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

896 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

“Ha unod a simát!” Tojással sült melegszendvics

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 190 fokra, ha van grill fokozatunk, kapcsoljuk be.
  2. Vágjuk ketté a bagettet és kaparjuk ki kicsit a közepét, hogy megálljon majd benne a tojás.
  3. Kenjük be alaposan a bagetteket margarinnal, majd terítsünk bele sonka szeleteket úgy, hogy lelógjon a szélük. Üssünk mindegyik szelet bagettre egy tojást, halmozzunk rá kívánt mennyiségű sajtot óvatosan, hogy egyben maradjon a tojás sárgája. Hajtsuk vissza a lelógó sonka széleket, majd dobjuk be a sütőbe, és 10-12 perc alatt süssük készre.



Elkészítési tipp

Használhatunk bármilyen feltétet a szendvicshez, amihez csak kedvünk szottyan!

Konyhai robotgépben aprítsuk össze a bagettek kiszedett belsejét 3-4 evőkanálnyi margarinnal, reszelt sajttal, és némi sóval, majd használjuk fel ezt a krémet is a szendvics elkészítéséhez!

Vénusz tipp

Használjunk Vénusz Multivitaminos margarint, ami hozzáadott vitamintartalmának köszönhetően hozzájárul a napi vitaminszükséglet fedezéséhez.