Bezár Adagolást segítő kupakkal Tudj meg többet itt!

„Mindent nyársra húzunk” Csirkesaslik zöldségekkel

A saslik a piknik és a nyári grillezések elmaradhatatlan kelléke. Jól csomagolható, változatos idényzöldségekből készíthető.

Elő- és elkészítési idő

15 + 35 perc

Nehézségi szint

egyszerű

Költség

Mennyiség

4 főre

Kalória

~346 kCal / adag

Hozzávalók

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • 3 ek grillfűszerkeverék
  • 3 hagyma
  • 4 paprika
  • 2 salátacukkini
  • 4 paradicsom
  • 5 ek Vénusz Omega 3&6

Elkészítés

  1. A nyársakat 20-30 percre hideg vízbe áztatjuk.
  2. A zöldségeket megmossuk és felkockázzuk, a csirkemellet szintén felkockázzuk.
  3. Váltakozva a nyársakra húzzuk a zöldségeket és a húskockákat, olajjal körbekenjük a nyársakat.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsin vagy grillserpenyőben pirosra sütjük.


Elkészítési tipp

A nyársra húzhatunk bacont is.

Padlizsánt is húzhatunk a nyársokra.

Készíthetünk grillzöldségeket is hozzá: ehhez a használjunk Vénusz étolajat, mellyel a feldarabolt zöldségeket összeforgatjuk, majd kisütjük. Sóval, borssal fűszerezzük.

Vénusz Omega étolaj

A Vénusz Omega finomított repce- és első préselésű finomított napraforgó-étolaj keveréke. A termékben felhasznált első préselésű napraforgó étolajat egy természetesebb eljárással, fizikai módon finomítjuk és szűrjük. A Vénusz Omega a benne található repceolajnak köszönhetően természetes Omega-3 és Omega-6 zsírsavat tartalmaz, így hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához*. *A kedvező hatás napi 2 g alfa-linolénsav (ALA) és 10g linolsav (LA) fogyasztásával érhető el.

Ha úgy érzed másoknak is érdekes lehet, oszd meg velük!

TOVÁBBI RECEPTEK

897 db recept találat. Elértél a lista aljára.

Betöltést jelző forgó ikon

További receptek betöltése

„Mindent nyársra húzunk” Csirkesaslik zöldségekkel

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A nyársakat 20-30 percre hideg vízbe áztatjuk.
  2. A zöldségeket megmossuk és felkockázzuk, a csirkemellet szintén felkockázzuk.
  3. Váltakozva a nyársakra húzzuk a zöldségeket és a húskockákat, olajjal körbekenjük a nyársakat.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsin vagy grillserpenyőben pirosra sütjük.



Elkészítési tipp

A nyársra húzhatunk bacont is.

Padlizsánt is húzhatunk a nyársokra.

Készíthetünk grillzöldségeket is hozzá: ehhez a használjunk Vénusz étolajat, mellyel a feldarabolt zöldségeket összeforgatjuk, majd kisütjük. Sóval, borssal fűszerezzük.

Vénusz tipp

A Vénusz Omega 3&6-nak köszönhetően gondoskodhatunk szervezetünk koleszterinjének szintentartásáról.